Sabelhagens olivlund

onsdag 20 mars 2019

Nya sneakersOnsdagskvällen är här, och vi är mer än halvvägs in i veckan. 
Kom hem från jobbet och fixade middag och tog sedan på mig mina nya vita sneakers, en bra podd i lurarna och gick ut på en PW. Så sköna skor, man nästan flyger fram, går som på moln:). 

När jag var klar med min runda hämtade jag Lykke och gick en sväng med henne också. Halva kvällen går åt till att promenera:) Men det är en så himla skön kväll så jag ville passa på. 

När vi kom hem var grannen påväg ut med sin labrador Pastis, så det blev en liten snabb lekstund också:). Han springer runt i väldig fart och Lykke står mest och ser på:). Hon ser ut att undra hur han orkar springa så;). Han är runt två år och har massor av energi.  
Dom är så söta tillsammans Lykke och Pastis.  Sneakers här 


Nu ska jag hänga upp en maskin tvätt och sedan blir det soffmys med en kopp te. 
Ha en fin onsdagskväll
Kram M 2 kommentarer:

 1. Sååå snygga sneakers!!! Och jag önskar att jag snart också kan gå en lite längre promenad när jag fått ordning på mitt knä. Ha en fin avslutning på veckan. Kram //Tina

  SvaraRadera
 2. Hej heeeej..
  Å vilka snygga! Å dina promenadstråk går ju inte av för hackor... om det såg ut sådär här hos oss skulle jag kunna sälja huset för då skulle jag gå på promenad jämt..;)
  Å hoppas Lykke blir helt bra snart...så jobbigt när dom inte är hundra våra små godingar.
  Å så har jag dreglat både över dahlior och utemöbler...åååå viiiiill haaaaaa.... Artwood har ju SÅ snygga möbler så man vill ha allt ju...De där fina stolarna med utdragbara pallar skulle gärna få flytta hem till mig. Dahlior tog jag död på för en massa år sen och har inte provat igen sen dess...men nu blev jag grymt sugen på de där du provar... Hur man blir av med myrstackar vet jag inte...men finns det inte nåt särskilt medel? eller måste man kanske ringa anticimex?? Hoppas de små rackarna bara tar sitt pick o pack o flyttar! Kraaaaam o ha en fin dag! Kataraina

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.