Sabelhagens olivlund

söndag 10 mars 2019

Före och efter i vardagsrummet

Solen tittar fram lite försiktigt denna söndag. Lovely! Känns som det  var hur länge sedan som helst man fick lite sol på näsan på promenaden. 
Jag  knäppte några pics på vardagsrummet, och vi börjar känna oss mer och mer som vi hittar stilen och detaljerna. 
Jag vet att lamporna i fönstren är lite 'små och pinniga', men där vet jag inte hur jag vill ha det ännu, så det får vara så:). En annan matta står på önskelistan också:) 

Så såhär ser vårt vardagsrum ut i detta nu:) 
Nedan är vardagsrummet i höstas. Lite mer blått och mörkare turkos på kuddarna. Vi har ännu inte köpt zebratavlan, och man ser hur tomt det känns på väggen bakom soffan. Här provar jag med mer beige kuddar, plockar fram gamla ur mina gömmor. Gillar färgerna, lite ljusare. Men är inte nöjd med kuddarnas färg och struktur på tyg. En pläd saknas också. Här känner jag mig helt hemma. Detta är i januari i år. Älskar färgerna. Ljuset är magiskt. Nya Svarta linnekuddar, ny pläd och tavlan är på plats. Ursnygga avlånga mönstrade kuddar i fåtöljerna. 

Nu när det börjar bli vår och ljusare tider, då vill jag ha ljusare avlånga små kuddar i fåtöljerna, så det beställer vi hos Slettvoll. Även två vanliga kuddar i tyg med mer struktur får sin plats i soffan. 
En förändring tar sin tid, och vi har ju "bara" bott här i 7 månader. 
Men oj vad vi är glada för att vi tog steget och flyttade hit. 


Tittade ni på mello igår? Vi gjorde det, och det var väl rätt låt som vann?! 

Det blev inget besök på plantskolan igår, vi uträttade andra ärenden. 
Och så kan det hända att jag beställde snyggaste taklampan till hallen. En som stått på önskelistan sedan vi flyttade hit, Star från Örsjö. Kommer bli så bra. Ha en fin söndag Kram M 


2 kommentarer:

  1. Så vackert rum och tavlan är jätte fin. Så mysigt att inreda med lite nya kuddar och filtar. Ha en fin dag kram Nina

    SvaraRadera
  2. JÄttefint! Nu är jag inte jättehaj på det här med feng shui, men jag tror att det den där zebratavlan gjorde att du fick med alla fem elementen som skall "till" för att det skall bli balans. Då fick du med eldelementet! I alla fall tycker jag det blev kanon!

    Ha det fint!

    SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.