Sabelhagens olivlund

fredag 4 januari 2019

Årets första uppdatering från vårt drömhus
I dag är det full fart i montern på hundmässan och MyDog som gäller för oss hela dagen. Man är rätt trött i huvudet och helt slut när kvällen kommer, både vi och Lykke:).
I går kväll hade vi spa och trim för Lykke. Daniel klippte och trimmade och jag schamponerade, duschade och fönade henne efteråt. Hon blev så snygg <3. Sedan låg hon i soffan med filt på sig, lite frusen. Svårt att få henne helt torr med hårfönen. 
Lykke tycker väl inte att det är så vidare kul det där med att göra sig fin, men ibland är det ett måste;) 

Så då tänkte jag att lite bilder från Marina och vårt drömhus vore roligt att uppdatera er med denna fredag. 
Och bilderna är av varierande kvalitet;) Vi får ju dom på mail från vår konsult där nere. Vet dock inte om det är han som fotar. 
I detta steget av bygget är det förberedelser för taket som ska gjutas. Armering och formsättning av stödväggar. 


Vi har varit lediga i två veckor nu, och det är otroligt skönt. Men inte vet jag om vi har blivit så mycket piggare:). Det är svårt att komma upp ur sängen på morgonen:). Och så mysigt att sitta uppe en stund längre i soffan om kvällen. I går morse hade jag tänkt gå upp lite tidigare för att liksom vända tillbaka dygnet lite;) Men det gick ju sådär, tittade på klockan och då var den redan över nio och min plan sprack. 
Men i morse fick vi upp tidigt, då mässan börjar redan kl 9. Liiite segt kan jag väl erkänna:). Men det kommer bli en trevlig dag i montern. 
Kram M 3 kommentarer:

 1. Det blir jo riktig fint jo! Artig å få tilsendt bilde for å se hvor langt de er kommet.
  Det er mange ganger vanskelig å komme seg i rutine etter ferier. Jeg begynte på jobb torsdag,så da var det opp 0530. Tidlig,men nå er det helg.. men fremdeles oppe tidlig.. resten av huset sover.. Nyter en kaffe helt alene,deilig det og.
  Nyt lørdagen.
  Klem Christina

  SvaraRadera
 2. Men vilket läge och oj så spännande med bygget!
  All lycka till och Gott Nytt År!
  Kramen, Anneli

  SvaraRadera
 3. Lycka till med dagen, väl förberedd läser jag. Spännande att få följa husdrömmen.
  /Anette

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.