Sabelhagens olivlund

lördag 5 januari 2019

Sköna lördag


Lite sega efter den långa men mycket trevliga dagen i montern på My Dog i går. Det blir inga bilder därifrån idag, jag har knappt tittat på dom själv ännu:). 

Idag blir det sköna bilder från vår förra lördag, då vi tog en lång runda vid havet. Vi var ute i nästan två timmar och gick och gick. Upp och ner för berget, lite offroad nästan:). Lykke tyckte det var så roligt att gå där vi inte går varje dag. 
Mötte så många glada människor som hejade och log. Så trevlig, och vädret påverkar allt vårt sinne:). 

När vi gått enbit funderade vi på om kanske skulle haft fika och varm choklad med oss. Men det får bli en annan gång. Vi är inte så duktiga på det där med picknick:). Men det kommer bli många fler tillfällen att sitta på en klippa och dricka något varmt. 
Och ännu hellre till sommaren då vi kan sitta på en klippa med varsitt glas rosé och se på solnedgången. 
Men men än är det ju bara i börja av januari. Och jag har kvar både granen och ljusstakar i fönstren. 
Daniel frågade just det idag när vi skulle plocka bort julen. Och det får bli i början av veckan. Lika härligt som det är att plocka fram, lika skönt att det att plocka bort det. Fast det har inte varit många tomtar framme, och inte mycket rött heller. Mer som vinterpynt som min vän Maria, Wikers liv,  kallar det :). 

Idag blir det en sväng till vårt lilla centrum här, ska hämta några grå Pillivuytassietter som jag beställde innan jul. Och så behöver jag köpa kronljus. Det går ju några varje kväll här hemma. 
Ha en skön lördag Kram M 2 kommentarer:

 1. Idag har varit fantastiskt ute! Havet ser ut som det är helt bleke i bilderna :)

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 2. Wow vilka bilder! Ni bor verkligen underbart fint! Rosé på en klippa är bland det bästa.
  Så roligt med uppdatering från ert bygge, det är ju bara så spännande att se. Vi får se om/när vårt nästa husbygge drar igång ;)
  Och så klart använder vi ju vinterpynt! ;) =)
  Kram och ha en fin lördagskväll!
  /Maria

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.