Sabelhagens olivlund

söndag 20 januari 2019

Sneak peek på vår nya tavla

En solig söndag, lite frostigt och alldeles stilla. Ni kan ju tänka er hur magisk vacker vår runda vid havet var i morse. Tog faktiskt inte med mig kameran, ångrar mig lite nu:). 

En mysig låång frukost, när vi ätit klart satt vi länge och småpratade och samtidigt glodde in i varsin dator:) Svag bakgrundsmusik, annars tyst och stilla. Förutom några kanadagäss som flög tutande förbi. 

Igår var vi på AoCo inredningshuset/ Slettvoll och lät oss bli galet inspirerade. Både det ena och det andra fick följa med hem. Vi hade ett härligt samtal med bästa inredare A. Och det ni ser på bilderna är en liten föraning om hur vår nya tavla ser ut. Tror den kommer bli perfekt på väggen där ovanför soffan. Både Daniel och jag bara tittade på varandra och nickade instämmande när är vi såg tavlan där i butiken, den skulle med hem. Den står bara lutad mot soffkanten, har inte kommit upp på väggen ännu. Det får bli eftermiddagens lilla projekt. 

Lykke ligger på sin favoritplats på alla kuddarna i soffan. Och tänk att nu skiner solen in genom vardagsrumsfönstren. 
Hon älskar det <3. 

Snart dags att fixa i ordning oss för att uträtta några ärenden, men först mysa en stund till med en kopp te, eller den andra koppen te för idag. Jag har köpt nya vita snygga temuggar, som är så goda att dricka ur. Tänk att muggen har betydelse för att det blir extra gott att dricka. Måste visa er dom någon dag. Ha en skön söndag.
Och hoppas solen lyser där ni är 
Kram M 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.