Sabelhagens olivlund

torsdag 17 januari 2019

Vilken kvällTorsdagskvällen är här, jag har precis plockat bort middagen, sitter vid köksön med en kopp te. Musik strömmar ur högtalaren och Lykke ligger på fällen intill. Surfar runt lite på nätet och letar efter jeans, är i stort behov av ett par nya. Allt för att slippa dra fram dammsugaren:). 

Eftermiddagarna har blivit lite längre, har ni märkt det? 
Förra veckan var det mörkt typ mörkt när jag gick hem från bussen. 
Ljuset är påväg tillbaka. Så underbart. 
Fotade lite med mobilen när jag gick vid havet med Lykke förut. 

Med risk för att låta klyschig och upprepande, men jag älskar att gå vid havet. I kväll var det helt stilla, helt magiskt. Det gör någonting med mig, blir så avslappnad och hittar lugnet. Kan inte minnas att jag varit med om en så stilla höst och vinter som denna. Är inte bortskämd med att havet ligger spegelblankt utan en krusning som det gjort såpass ofta nu. 
Lykke var inte alls intresserad av var sig mig eller kameran. 
Nope, hon löper, så det är nosen i backen och leta efter killar som gäller just nu:). Dra hit och dit i kopplet så axeln nästan går ur led:). Hon som går så fint i koppel annars, fast oftast går hon lös. Men det går ju inte just nu:). 
Nu får jag nog slita mig från mitt kökshäng och sätta på en maskin tvätt, och fundera ett varv till på om jag ska ta tag i dammsugningen. 
Senare blir det en skön stund med Wahlgrens Värld på tv. 
Ha en fin kväll 
Kram M 


3 kommentarer:

 1. Underbara bilder! Havet är verkligen avkopplande och skogen, kan vara i skogen länge och bara njuta av alla dofter och lugnet där! Så viktigt att ta tillvara sådana stunder. :)
  Pussa snygga Lykke från Joji! <3
  Ha en fin kväll!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lotta. Håller med dig, skogen är också underbar. Får ta den en annan dag:). Puss tillbaka till Joji.
   Kram

   Radera
 2. Det er så himla deilig med blikk stille sjø. Det er nesten som en gave, når en får oppleve det. Nydelige bilder. Der er skjønt å merke at lyset vender tilbake.
  Klem Anne

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.