Sabelhagens olivlund

lördag 12 januari 2019

Vårt drömhus i Marina
I går kväll när vi ätit middag och precis satt oss i soffan och skulle titta på 'På Spåret', då plingade det till i Daniels telefon. Äntligen kom det vi väntat på hela eftermiddagen, veckans rapport från Marina. Så spännande! 

Bilden ovan är från i morse, jag har lånat den från Marinas hemsida. Där ser man vårt hus på höger sida i bild. I bilden nedan har jag gjort vårt hus ljusare och resten av bilden mörkare så ni ska se tydligare exakt vilket som är vårt hus. Inte den bästa bilden kvalitetsmässigt, men ni ser ju i alla fall husets placering och hur långt vi kommit.  Vi ser nu att de håller på att regla för att kunna gjuta taket. 
Taket gjuts inom tio dagar. Och sedan mina vänner är husets stomme färdig och vi kan ha taklagsfest :) :). 
Jag ska strax hoppa in i duschen, sedan ska vi åka iväg och köpa en present (jag vet vad vi ska köpa). Vi ska på 40-års fest i kväll. Så roligt. Ha en fin lördag Kram M 
3 kommentarer:

 1. Wow så mycket det hänt. Att stommen snart är klar, så häftigt!
  Ser verkligen härligt ut där, så underbart ni kommer få det när allt är klart!
  Ha en fin lördag!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Det ligger jo veldig fint til i terrenget, og det er så spennende å få støpt taket! Så hyggelig å få rapporter hver uke.
  Klem, Marit

  SvaraRadera
 3. Spännande! Och jag som inte ens har visat något från mitt hus här på Öland än...men ljuset! Ja jag skyller på det! Sen har jag inte hunnit mycket inne än, bara packat upp allt...men det kommer :)
  KRAM till dig!

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.