Sabelhagens olivlund

onsdag 2 januari 2019

Myskväll framför brasanHar ni börjat jobba idag efter julhelgen? 
Vi njuter av fortsatt ledighet och det är ofattbart skönt. 
Är lite dagvilla och då har man väl kopplat av ordentligt. 
I går kväll var jag sååå trött och slocknade i soffan mitt i filmen vi tittade på. Tror det var "sviter" efter nyårsnatten som blev lite sen:)  Tiden går fort när man har roligt. 
Men i kväll är jag piggare:).  

Nyss hemkomna från MyDog där vi hjälpts åt att sätta upp Field Spaniel montern för årets hundmässa. På fredag är det vår tur att bemanna montern. Så går ni i tankar på att köpa hund eller vill ni träffa oss och Lykke så kom förbi monter 51:). 
Vi tog även en go'fika hos bästa M & A på vägen hem från mässan. Då kom även Lykkes syster Juno dit. Hon behövde frisera sig lite (de ska också stå i montern på fredag) och M skulle hjälpa dom med det. Så roligt att träffa Juno igen <3. Daniel tände en brasa det första han gjorde när vi om hem förut. 
Så nu har vi en slapp kväll i soffan med ett glas gott. 
Troligtvis blir det en film på Netflix om en stund. 
Känner för lite romantisk spänning:) 
Lykke ligger på sin tron av kuddar i soffan intill oss. Helt slut efter kvällens lek med syster och mamma. 
Vår underbara kungsgran är precis lika fin nu som när vi satte in den helgen innan julafton. Kommer bli tufft att slänga ut den när det är dags. Men än så länge njuter vi av den till fullo. Det doftar så gott av gran när man kommer in. Ha en skön kväll Kram Maria 
3 kommentarer:

 1. Så koselige bilder.
  Jeg var hjemme med barna idag (skolen starter ikke før i morgen) ,så da starter jeg på jobb. Skal nå bli godt å komme inn i rutinene også.
  Hverdagen er også god spør du meg.
  I kveld har jeg baket. Så nå skal fryseren fylles.
  Ha en fin kveld.
  Klem Christina

  SvaraRadera
 2. Ser verkligen mysigt ut. Vi är lediga hela veckan, så skönt! :)
  Kul att ni skall stå i montern på My Dog. Tyvärr så skall vi inte dit, men hoppas många kommer och besöker eran fina monter. :)
  Ha det så fint!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Så mysigt ni har det!!! Och vilka "hundmänniskor" ni är! Stå på hundmässa och allt! =) Vad roligt! Jag brukar säga att "jag är ingen hundmänniska, men jag har hund"... haha.. ;) Vad jag menar är att vår hund bara är en familjemedlem och inget "intresse" så som utställningar, spårläggning, agility eller liknande ;)
  Här åker nog granen ut väldigt snart, eftersom den inte fick så mycket vatten när vi var borta, eller inget alls faktiskt, så den börjar se lite torr ut... ;)
  Kram/maria

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.