Sabelhagens olivlund

onsdag 30 januari 2019

HEJ VINTER

Vilken underbar vinterdag det var igår. Solen sken och det var gnistrande vitt. Önskar jag hade kunnat vara ute mer, men man måste ju jobba också:) 
När jag gick hem från bussen så kunde jag inte låta bli att plocka fram mobilen och ta en bild även att det var svinkallt om händerna. 
Det är fruset i viken, vi har full vinter här på västkusten. Och jag gillar det:). Så länge det är såhär, lugnt och stilla utan oväder och vägarna är fullt framkomliga:). Och att den inte håller i sig för länge, för trots allt så är vårlängtan stor. 
Daniel var i Helsingborg igår, och jag gillar inte att han är ute och kör om det är dåligt väder. Men där nere hade dom ingen snö alls. Det hade varit soligt och vårkänslor. 

Lite senare gick vi ut med Lykke, och vi hann precis vår runda vid havet innan det blev helt mörkt. Så härligt att det är ljust längre om kvällarna nu. 

Söndagens utsikt från vår terass. Då hade det inte kommit riktigt lika mycket snö som nu. 
Älskar de gamla knotiga ekarna som omger vårt område. 


Onsdag idag och vi är halvvägs in i veckan. 
Jobba som vanligt och sedan ikväll är vi bjudna till grannarna på vin och tilltugg. 
Den uppmärksamme kanske kommer ihåg att vi var hos våra andra grannar på pizzakväll i fredags, detta är inte samma grannar:). Vi har inte umgåtts riktigt såhär där vi bott förut, så detta känns nytt och roligt. Ha en fin dag Kram M 4 kommentarer:

 1. Så vakre vinterbilder! Det er ikke mye snø hos deg, men det er jo hvitt på bakken :)
  Klem, Marit

  SvaraRadera
 2. Ååå ni bor så vackert så man tappar andan...
  Skulle verkligen också vilja ha sånna där miljöer att ta morgonpromenad i.;)
  Å så mysigt det är med te o brasa...håller med..;) Å huset i MArina...det är ju SÅ spänannde att följa och jag längtar tills det är klart och ni börjar inreda....haha...fast jag förstår att du längtar liiiite mer än mig..;) Ha en fin dag! Kraaaam Katarina

  SvaraRadera
 3. Så vackra bilder och vintern med snö har sina fördelar. Men kan inte låta bli att precis som du längta efter våren och ännu lite ljusare dagar.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Så vackert det är!
  Jag är inte heller något fan av vintern, men man får göra sitt bästa och inte börja toklängta för tidigt efter våren...
  Vi hörs mer på messenger...
  Kram min vän!
  /Maria

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.