Sabelhagens olivlund

torsdag 3 januari 2019

Sötaste buketten i rosa och vittJag längtar efter våren så en bukett i pastell fick flytta in i vardagsrummet här hemma. Rosa och vita tulpaner tillsammans med eukalyptus, så enkelt och så fint. Man blir så härligt glad när solen lyser in och buketten badar i ljus. 

Men sakta i backarna det är "bara" årets tredje dag kanske någon tänker:). Jag har inte bråttom, men sug efter våren och ljuset det har jag. Helt klart. Och då passar en vårig bukett alldeles utmärkt. 

Här har jag precis gjort buketten och knopparna är lite hårt slutna och stjälkarna håller sig på plats. Men om några dagar vet vi ju alla att buketten intar en mera lös form och gärna växer på höjden och hänger och väller ut över vasens kant. Och det är så charmigt tycker jag. En vild tulpanbukett och också vackert. 
Men just nu är den nygjord och håller sig där den ska:). 


Det är en soft förmiddag här, Nora Jones strömmar ur högtalarna, som de flesta helgmorgnar (fast nu är det väl inte helg idag, men ni fattar:)) här hemma. Gillar hennes musik. 
William har åkt till stan för att träffa en kompis och ta en fika. 
Och vi ska åka och titta på våra vänner A & P's nya hus, de håller på att bygga ett hus. Så häftigt. Hoppas solen skiner på er Kram M 
2 kommentarer:

 1. Så vakker bukett, Maria! Hvitt og rosa passer så godt i sammen.
  Ha det godt. Klem, Marit

  SvaraRadera
 2. Hei Maria!
  Man blir glad for sånne buketter. Vakkert
  Klem Anne

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.