Sabelhagens olivlund

onsdag 9 januari 2019

GästfotografI det här inlägget vill jag visa några bilder som Daniel har fotat. Han är duktig med kameran och hittar snygga och spännande vinklar när jag helt kört fast. Han har en blick för hur bilden kan tas och ser det färdiga resultatet. Inte för inte som han hade planer när han var yngre på att bli arkitekt. Och han  har ritat vårt fina hus i Kroatien.
En dag mellan jul och nyår  gick vi ut "vår vanliga runda" vid havet och vädret var magiskt. Vi har ju alltid gillat havet och fascinerats av dess olika speglingar och uttryck, vackert på olika sätt. Men att vi nu har förmånen att vara här varje dag och det är underbart. Visserligen hinner vi inte hem för att promenera innan mörkret faller om eftermiddagarna nu, men ljusare tider är på väg. Som jag längtar.
Lykke är så tålmodig och ställer upp och står snällt och poserar när kameran kommer fram. Men inte fööör lång stund förstås. Och när vi sedan  lägger ner kameran igen då förstår hon att det är klart och fortsätter lukta på intressanta dofter. Mycket roligare tycker hon:)Funderar på om vi skulle göra ovan eller bilden nedan till en tavla, kanske på canvas. Eller varför inte båda:). Tycker Daniel har fotat så vackert motiv. Färgerna och känslan i bilderna älskar jag. 


Om det var grått och trist i går så visar sig vädret från sin bästa sida idag, solen strålar. Underbart.
Onsdag och veckan tickar på sakta men säkert.


I helgen händer roliga saker som vi ser fram emot.
Kram M
4 kommentarer:

 1. Jättefina bilder! Gör tavlor av båda dem!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. Jättefina bilder och de skulle bli väldigt fint med de två som tavlor.
  Duktig fotograf och Lykke gör sig väldigt bra som fotomodell.<3
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Vakre og stemningsfulle bilder. De vil gjøre seg godt på veggen.
  Ha det godt! Klem Anne

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder! Förstår att ni vll göra något med dem. Kramar / Tina

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.