Sabelhagens olivlund

torsdag 31 januari 2019

Guld och svart i vardagsrummetMörkret har sänkt sig över denna torsdagskväll, Daniel ska snart tända brasan. Vi ska bara ut en sväng med Lykke först, och slänga in en maskin tvätt. 
 Kom hem lite tidigare idag, Daniel hämtade mig på jobbet, så mysigt <3,  och vi åkte direkt och helghandlade. Var lite hungrig när vi gick där i mataffären och det märktes när vi skulle betala:). 
Provade en ny stor (för oss) mataffär i vårt större centrum här i närheten, och oh my så mycket goda charkuterier, kött och fisk över disk det fanns där. 

När vi kom hem ändrade jag om lite bland ljuslyktorna. Kände för svart och guld på matsalsbordet. Snyggt ihop med dom svarta ramarna. 

Gjorde en bukett av tulpaner, eukalyptus och vaxblomma jag fått av svärmor. Älskar buketter denna tiden på året. Eller ja alla tider på året;) 
Ljuslyktorna har jag köpt på Slettvoll. 
Fina Ernst-ljusstaken med kronljuset har vi fått av vänner, och det ursnygga fatet i mässing från Skultuna fick jag av Daniel i julklapp. 


Här finns ett eget inlägg om Skultuna Fat Claw 


Vi har kommit in med Lykke och nu väntar soffmys, te, macka med parmaskinka och Wahlgrens Värld. Brasan sparkar och ljusen är tända. 


Fredag i morgon <3 
Kram M 1 kommentar:

  1. Så fint det blev med de svarta ljuslyktorna, blir fint när det går igen i annat i inredningen.
    Kul att ändra små detaljer, ger rummet en ny känsla.
    Fredag igen i morgon ;) sååå skönt!
    Kram Lotta

    SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.